Фактор 33 - „Надежден и коректен партньор“

Фактор 33 е създадена през 2001 година и повече от 12 години успешно работи в сферата на недвижимите имоти, създавайки си име на отговорен и коректен партньор. Компанията е спечелила доверието и уважението на своите клиенти и партньори.

Най-ценната референция за работата ни е фактът, че много хора се обръщат към нас в резултат от препоръката на свои приятели и познати, останали доволни от предоставените от нас услуги. Благодарение на опита, личният подход и вниманието към всеки клиент, пълните и изчерпателни проучвания при всяка сделка, "Фактор 33" си е спечелила уважението на клиентите, които не само се връщат при нас, но и ни препоръчват като коректен и надежден партньор.

Предлагаме пълна гама от услуги и цялостна юридическа подкрепа при всяка сделка с недвижими имоти - гаранция за спокойствие и удовлетвореност на нашите клиенти.

Защо Фактор 33?

Основната цел на нашата агенция за недвижими имоти е да предоставя максимален комфорт за своите клиенти. Ние ще Ви освободим от рутинната работа за намиране и подбиране на недвижими имоти или търсене на потенциалните купувачи, както и сложните и понякога рисковани плащания и процедури. Ние ще Ви спестим време, пари и нерви, свързани с всяка сделка с недвижим имот.

Агенция за недвижими имоти „Фактор 33” е в партньорство с водещите банки в страната.

Разполагаме с приветлив екип от професионалисти с над 15-годишен опит в областта. Винаги сме отворени за сътрудничество, ценим като основна ценност отличната си репутация и поемаме пълната отговорност за всяка сделка. Ключът към нашия успех - индивидуално отношение към всеки клиент, разумни цени, практически и целенасочен подход при разрешаването на ежедневни предизвикателства, отлично владеене на механизмите на пазара на недвижими имоти.